Programari Kinetomed: 0729 281 597
Programari KinetoMedHome: 0770 758 401

Multe persoane care practica sport au avut adesea accidentari. Accidentarile musculoscheletale  cauzate de traumatisme, rupturi musculare sau probleme de statica vertebrala, sunt printre cele mai frecvente cauze pentru care pacientii ne trec pragul.

Chiar daca vorbim despre sportivi de performanta, persoane care practica sport regulat sau ocazional, impreuna cu terapeutii, acestia au incercat sa gaseasca rezolvarea problemelor lor, ajungand la rezultatele dorite in perioade scurte sau lungi de timp, in functie de protocolul de recuperare.

Cele mai frecvente probleme ale pacientilor nostri sunt cauzate de sedentarism sau de varii traumatisme aparute in urma sporturilor practicate. Dintre cele mai comune probleme cu care ne-am intalnit din 2009 si pana in prezent, probleme pe care am incercat sa le rezolvam cu ajutorul kinetoterapiei si fizioterapiei, putem enumera:

 • discopatii ale coloanei vertebrale (cervical, toracal, lombar)
 • hernii de disc
 • scolioze
 • cifoze
 • Probleme la nivelul articulatiilor mainii, umarului, soldului, genunchiului si plantei.

Colaborarea noastra cu medicii pacientilor nostri ne-a obligat sa devenim profesionisti in ceea ce facem, iar in toti acesti ani ne-am specializat in recuperarea postoperatorie a reconstructiei de ligament incrucisat anterior (LIA), astfel incat, in 5 ani, ne putem lauda cu peste 400 de cazuri de ligamentoplastii recuperate  din saptamana a 2-a pana in luna a 6-a, atat a unor sportivi de performanta cat si a unor pacienti care fac sport doar de placere.

Printre pacientii operati de reconstructia ligamentului incrucisat anterior sau de alte afectiuni ale genunchiului, putem enumera sportivi cunoscuti si activi din lumea sportului precum: Szopka Razvan (Potaisa Turda), Vlad Vladut (HC. Odorhei), Calin Hagiu (HC. Vaslui), Andrei Grasu (HC. Minaur), Pavel Razvan (Potaisa Turda),  Steve Ross (Basic Fit Brussels), Cenan Dan (Qatar).

Tot din dorinta de a ne ajuta pacientii, ne-am perfectionat, incercand sa devenim cat mai profesionisti in tratarea si corectarea deficientelor de coloana vertebrala.

Impreuna cu pacientii, am ajuns la rezultate exceptionale, pe care le-am notat in lucrari stiintifice cu care am participat la sesiuniea internationala de Kinetoterapie si Sport ( Educatio Artis Gymnasticae – Cluj-Napoca 2010.

Experienta si seriozitatea cu care tratam problemele, rezultatele obtinute si  starea de bine pe care o conferim pacientilor nostri, ne califica drept prima optiune in recomandarea lor, prietenilor si cunostintelor acestora.

Fondatorii KINETOMED

 • Ionut Mugurel Trif

  Ionut Mugurel Trif

  Fondator Kinetomed, Kinetoterapeut, Antrenor personal, Instructor TRX
  Find out more
 • Claudiu Adrian Man

  Claudiu Adrian Man

  Fondator Kinetomed, Kinetoterapeut, Antrenor personal, Instructor TRX
  Find out more