Programari Kinetomed: 0729 281 597
Programari KinetoMedHome: 0770 758 401

Fizioterapie

Rolul fizioterapiei este acela de adjuvant al proceselor de tratare, recuperare sau profilaxie, ce cuprinde variate tehnici bazate pe utilizarea factorilor fizici (masaj, exercitiu fizic regulat, unde magnetice sau mecanice, crio-termoterapia, dar mai ales curentul electric).

Prin fizioterapie se urmareste redobandirea si intretinerea mobilitatii afectate de diverse afectiuni, ameliorarea durerilor patologice musculare si articulare si accentuarea fortei musculare. Printre efectele pozitive ale fizioterapiei se regasesc efecte antialgice, antiinflamatorii, antiedematoase, decontracturante si miorelaxante.

Fizioterapia este indicata in recuperarea ortopedica si musculara, reumatologic-degenerativa, neurologica (neuromialgii, discopatii ale coloanei vertebrale), dermatologica (nevralgii postherpetice, dureri reminiscente dupa Zona Zoster, etc.) in afectiunile aparatului respirator (laringite, bronsite) si otorinolaringologice (sinuzitele frontale, rinite cronice).

Procedurile de Fizioterapie prezente in cabinetul noustru sunt:

Laserterapie

Este o alternativa viabila la acupunctura, la tratamentele medicamentoase sau a interventiilor chirurgicale; nu prezinta efecte adverse sau secundare.

Magnetoterapie

Campul magnetic generat de magneti are un efect de stimulare asupra celulelor, schimbul de oxigen si ajuta absorbtia elementelor nutritive din alimente si lichide.

Ultrasunete

Terapia cu ultrasunete constituie micromasajul tesuturilor, prin vibratii mecanice pendulare care sunt absorbite de corpul uman.

Electroterapie

Electroterapia este o forma de terapie fizicala, de tip conservator care utilizeaza diferite forme de curenti electric.

Fizioterapie